Promenix



Idag gick jag promenad med Joel efter teatern. När vi var påväg upp mot svedjan stod en hund och skällde mot oss. (en liten äklig hund) så började den morra och sprang emot oss och jag trodde den satt fast i ett koppel eller nåt.... men där hade jag minsan fel. Hunden sprang rakt emot mig och jag fick panik och lyffte upp händerna och sprang runt i en cirkel. Sen sprang den där ifrån. Jag och Joel skrattade mycket. Jag, för att jag hade blivit rädd... Joel, för att jag såg så dum ut... ;D
Annars så har jag varit ovanligt glad idag:) Vi var och titta på Martin-Koch idag :) Jag kommer gå HP... Handel-programmet.
Sen har jag gymmat idag med Snorris och Kajsa :) det var väldans trevligt! sen väntade en ovanligt tråkig Teaterträning!!!!

Hejdå :)

Stockholm


Olle Ljungström - Sthlm Sthlm


Idag har ingenting speciellt hänt. Louise var här efter skolan och kikade på film med mig :)
har fått ett nytt favorit band:) 'The Libertines'
Just nu sitter jag och bränner en skiva till min kusin Maddis. Jag och mormor ska till henne imorgon och hällsa på för hon har fyllt år:)
Tänkte passa på att påminna om att jag faktiskt har en 'drömmblogg' visst yeeha skittöntigt men det är faktiskt roligt att läsa vad man drömde för en månad sen när man igentligen glömt drömmen.
http://www.mandooe.blogg.se/drommarn

ha det bra :) puss å hej ♥

Första klippet på Youtube... av mig ;D


This is not a *grow*


Humor ;D 1


Här gick en gubbe förut



Gött klipp

RSS 2.0